Povratak na RS portali

ZAŠTITA PODATAKA I PRIVATNOST

Uslovi korišćenja

Internet lokacija RSportali.com se sastoji od sopstvenih i sadržaja oglašivača, te linkova na druge veb-sajtove. Zabranjeno je preuzimanje i objavljivanje sadržaja koji se nalazi na RSportali.com bez dozvole autora. Autorsko delo se odnosi na izbor, razvrstavanje i opise veb-sajtova.

Privatnost korisnika

Prilikom posete našoj internet lokaciji poveravate nam svoje podatke. RSportali.com za svoje funkcionisanje koristi relativno mali broj informacija o svojim posetiocima poštujući njihovu privatnost. Ovde se možete upoznati s podacima koje RSportali.com mogu imati o vama i načinu njihove upotrebe.

Opcijom personalizovanih oglasa dozvoljavate pojedinim oglasnim mrežama putem kojih se klijenti oglašavaju na našem veb-sajtu (Google i druge) da prikazuju oglase koji su u skladu sa vašim interesovanjima.
Ako ne odaberete ovu opciju, oglasi će vam se i dalje prikazivati, ali oglasne mreže neće ni na koji način prilagođavati oglase vašim navikama na internetu, što može dovesti do prikazivanja oglasa koji vas neće interesovati.
O tome kako Google podešava oglase za vas možete više saznati na Google.com, gde možete namestiti i podešavanja za sve veb-sajtove koji koriste Google oglase.

Kolačić je mali komad teksta koji međusobno razmenjuju vaš veb pregledač i veb-sajt koji posećujete, poput ceduljica na kojima je zapisano nešto što može biti od koristi sledeći put kada posetite veb-sajt.
Korišćenje kolačića uvek možete onemogućiti u vašem veb pregledaču. Posetom veb-sajta RSportali.com automatski prihvaćate i korišćenje kolačića od istog.

Kolačići trećih strana koriste se radi praćenja zbirne statistike posećenosti veb-sajta RSportali.com.
Prikupljeni podaci su anonimizirani i ni na koji način nisu individualno vezani za korisnika već se obrađuju kao grupni podaci (ukupan broj poseta, ukupan broj otvorenih strana u određenom periodu i sl.)
RSportali.com koristi servis Google Analytics za merenje posećenosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o uslovima korišćenja i privatnosti korisnika možete nas kontaktirati elektronskom poštom na adresu info@rsportali.com.